|
Post by janiszar on Aug 31, 2007 11:19:50 GMT 2
to Dante! 1.) "mans" logo òemts no spçïu krelu maketa; 2.) protams, ka spçlçsi, bet spçïu daudzums atkarîgs no Tevis paða, t.i. cik pats varçsi tikt uz spçlçm un cik labi tajâs cînîsies. Domâju, ka daudz vairâk nekâ pagâjuðajâ sezonâ.
|
|
|
Post by dante on Aug 31, 2007 11:40:08 GMT 2
1) Ja zinu ka no krekle un tapec jau saku ka deretu paradit parejiem abus variantus un nobalsot :0 piem sovakar Nu es bushu sovakar uz Tr tad ari pateiksu kur speleshu.
|
|
|
Post by saraks on Aug 31, 2007 11:48:31 GMT 2
Man izdrukât abus?
|
|
|
Post by Maris on Aug 31, 2007 15:24:58 GMT 2
Tuuliit sadulkjoshu visus uudenjus- kaa noprotu, logo vareetu buut tas zveerinsh, kas tur uz krekla. Bet cik es saprotu, tad logo vajadziigs piemeeram, lai var aatri saprast, kas taa par komandu. Piemeeram hokeja klubiem Riigas Vilki, Neshvilas Predators, Floridas Panthers un Riigas Tigers tie logo ir gandriiz vienaadi. Piekriitu, ka smuki, bet cilveeks no malas nepiefiksees, vai tas ir muusu logo, vai arii eswam nospiedushi no Floridas krekliem.
Ko juus domaajat par taadu lietu, kaa vienkaarsha nosaukuma uzrakstiishana, kas arii vienlaiciigi buutu logo, bet tikai ar taadiem burtiem, kaa ir uz krekla. Paraugos var redzeet. Jo piekritiisiet, ka uzraksts Sony, kas ir uzrakstiits reklaamaa taadaa fontaa, kaadaa tas ir, jau pats par sevi ir kaa logo. Vai arii piemeeram Electrolux vai Orbit. It kaa uzraksts, bet vienlaiciigi arii kaa ziimols, kaa logo. Taadas ir manas domas. Varbuut tas buutu arii vienkaarshaak no visu to formaatu viedoklja?
|
|
|
Post by dante on Aug 31, 2007 17:31:42 GMT 2
nu re ari tresais viedoklis :0 nu tad print all visus iespejaos variantus un tad jau gerptuve vienosimies jo te foruma runa only 5-8 cilveki bet teama esam 20-27
|
|
|
Post by janiszar on Sept 1, 2007 12:20:05 GMT 2
TIGERS sastâva teorçtiskais sadalîjums pa pieciniekiem:
1 V Jânis Baronovs 21 V Gints Rudzîtis - OK 1 V Mâris Balèûns - OK 44 U Andris Kârkliòð - OK 5 U Raimonds Vîtols - OK 22 U Jânis Upelnieks - OK 3 A Jânis Zariòð - OK 24 A Aigars Ruskulis - OK 14 U Jurijs Saïimovs - OK 10 U Jânis Zirnîtis - OK 19 U Aleksandrs Deòisovs - OK 13 A Linards Ïevðins - OK 18 A Viesturs Zîriòð - OK 31 U Ritenis Juris - OK 30 U Ðaraks Aldis - OK U Aigars Zuika- teorçtiski piekrita 66 A Roberts Lapiòð - OK 12 A Andrejs Lîcis - OK 85 U Kristaps Gipters - nav atbildes ! U Oïegs Saïimovs - teorçtiski piekrita 2 A Raivo Atâls - teorçtiski piekrita 78 U Aleksejs Jakuðonoks - pazudis... 7 U Leonîds Maslobojevs - pazudis... 56 A Verners Apenîtis - pazudis...
88 A Rusiòð Aigars ârstçsies... A Sandris Tçrauds ârstçsies...
Neskaidrîbu / jautâjumu gadîjumâ sakontaktçjamies!!!
Dþeki, man steidzami jâtiek skaidrîbâ ar Jûsu piedalîðanos, jo jâaizpilda NAHL pieteikums un jâmaksâ dalîbas maksa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by rola66 on Sept 1, 2007 18:27:26 GMT 2
kamdçï tad es tikai teorçtiski piekritu? to bið jautâjums: kas man jâdara lai es skaitîtos praktiski piekritis? Robis
p.s. ðo svçtdien (02.09.) vçl slimoðu, bet otrdien jau ceru bût ierindâ uz draudzîbeni.
|
|
|
Post by saraks on Sept 3, 2007 11:39:07 GMT 2
Janka, uz kuru datumu vajag logo visos paplašinajumos? Un kuru tad īsti izmantosim! Tā arī neviens neko konkrēti nepateica!!!!
|
|
|
Post by sanja on Sept 3, 2007 20:11:58 GMT 2
Da Janka- cto s logo? Nikto tak ni cego i ne skazal. Na moj vzgljad logo s majki- samij luchij variant!!!! Na krajnij slucaj mozno zdelat' kak Maris skazal - prosto "Tigers", eto ne plohaja ideja.
|
|
|
Post by janiszar on Sept 3, 2007 21:24:52 GMT 2
Janka, uz kuru datumu vajag logo visos paplašinajumos? Un kuru tad īsti izmantosim! Tā arī neviens neko konkrēti nepateica!!!! Taisam logo, kas uz krekla - cdr, ai, eps, pdf. Neatceros konkrçtu datumu, bet laikam lîdz ðîs nedçïas beigâm. Varbût uztaisi, gan tîìeri kopâ ar nosaukumu, gan nosaukumu atseviðíi.
|
|
|
Post by saraks on Sept 4, 2007 7:01:14 GMT 2
Bet kas uz krekla - kvalitāte nevisai būs!
|
|
|
Post by janiszar on Sept 4, 2007 8:10:53 GMT 2
Bet kas uz krekla - kvalitāte nevisai būs! Logo priekð lieliem projektiem es mçìinâðu dabût caur Leonîdu no rûpnîcas, bet paðiem uz vietas - pietiks ar to paðu, jo ðobrîd lielâku par cigareðu paciòu mums nevajadzçs...
|
|
|
Post by saraks on Sept 4, 2007 8:43:52 GMT 2
OK!
|
|
|
Post by janiszar on Sept 4, 2007 8:50:58 GMT 2
Aldi, kad "uztaisîsi" - atsûti man uz e-mailu: janiszar@inbox.lv Paldies!
|
|
|
Post by saraks on Sept 5, 2007 17:40:19 GMT 2
Logo nosūtīts!
|
|
|
Post by janiszar on Sept 5, 2007 21:42:21 GMT 2
Paldies, saòçmu!
|
|
|
Post by dante on Sept 9, 2007 18:43:47 GMT 2
Esmu nedaudz satruacies par to kur paliek nauda saistiba ar Nahl dalibas maxu jo nevilus es sev uzdodu jautajumu kas notiek, bija 20ls tad 30ls (30ls labi nu tur cilveki trukst viss normali ) bet te peksni 40ls . Iespejams ir vnk izskaidrojums sim kapumam bet es neredzu tadu pie ta ka jau pie 30ls bija jabut izrekinatam ka piem. mes esam 15speletaji un tad re veel no katra ievaksu 10ls un bus no katra 30ls .Nu kada raka tad veel 10 ls jaievac jo nahl dalibas maxa bija zinama vienigais izskaidrojums butu tads ka kads aizgaja no team
|
|
|
Post by saraks on Sept 9, 2007 21:06:48 GMT 2
Moška Janka drusku pārrēķinajies! Bet 35Ls točna vajadzētu būt uz šobrīdu, pieteikušies bija tikai 15-17cilveki!
|
|
|
Post by janiszar on Sept 9, 2007 21:54:40 GMT 2
Esmu nedaudz satruacies par to kur paliek nauda saistiba ar Nahl dalibas maxu jo nevilus es sev uzdodu jautajumu kas notiek, bija 20ls tad 30ls (30ls labi nu tur cilveki trukst viss normali ) bet te peksni 40ls . Iespejams ir vnk izskaidrojums sim kapumam bet es neredzu tadu pie ta ka jau pie 30ls bija jabut izrekinatam ka piem. mes esam 15speletaji un tad re veel no katra ievaksu 10ls un bus no katra 30ls .Nu kada raka tad veel 10 ls jaievac jo nahl dalibas maxa bija zinama vienigais izskaidrojums butu tads ka kads aizgaja no team Gribçju kâ labâk - sanâca kâ vienmçr... 600 Ls dalîbas maksa NAHL-am. 1.saraksts bija ar 30 cilvçkiem - pa 25,- no katra... sâku vâkt naudu, bet nav jau no kâ - visi kur kurais... 2.saraksts bija uz 20 cilvçkiem - pa 30,- no katra... kuri solija spçlçt... nekâ!!! Tagad 3.saraksts un pçdçjais - pa 40,- no katra... palikuði mohikâòi, kuras tieðâm vçlas spçlçt un spçlçs !!! Apsolu, kâ tikko sezonas gaitâ nâks klât cilvçki - mçs visi ðo starpîbu dabûsim atpakaï! Tâ sanâca tâpçc, ka ðonedçï jau bija jâsamaksâ 600,-Ls, a no kurienes viòus raut?? Matemâtika vienkârða 600,-Ls dali uz sarakstâ esoðajiem cilvçkiem!!!
|
|
|
Post by dante on Sept 9, 2007 22:14:57 GMT 2
Ponil
|
|