|
Post by janiszar on Oct 9, 2007 11:20:32 GMT 2
Treðdien, 17-Okt, plkst.18:45 Volvo hallç, NAHL èempionâta spçle TIGERS vs Mad Dogs !!!
Sastâvs: ...vçlâk...
|
|
|
Post by rola66 on Oct 15, 2007 21:24:58 GMT 2
Kad un kaads?
|
|
|
Post by sanja on Oct 15, 2007 23:17:19 GMT 2
Janka na forum zabil, a nash novij menedzer forumom ne poljzuetsja((( Zhalj, bilo udobno...
|
|
|
Post by dante on Oct 16, 2007 13:38:17 GMT 2
|
|
|
Post by zaja on Oct 16, 2007 16:08:34 GMT 2
SASTaavs Vartu viirs :Gints Rudziitis speletaji skaitaa 15: Aigars Ruskulis Ainaars Liecis Andris Kaarklinsh Emiils Ljevshins Linards Ljevshins Jaanis Upelnieks Jaanis Zarinsh Viesturs Ziirinsh Raimonds Viitols Andrejs Liicis Aleksandrs Denjisovs Jurijs Saljimovs Jaanis Zirniitis Roberts Lapinsh Juris Ritenis Tas arii shoreiz viss. Atvainojos par diivaino rakstiibu, bet nav mans kompiitis, taa nu nezin-kur ir garumziimes
|
|
|
Post by treneris on Oct 16, 2007 16:23:34 GMT 2
Saja spele bus jaunas mainas un varbut ar to kaut kas izdosies Pirma maina : Emils Levsins Raimonds Vitols Ainars Liecis Janis Upelnieks Linards Levsins Otra maina : Jurijs Salimovs Andris Karklins Janis Zirnitis Janis Zarins Andrejs Licis Tresa maina : Aleksandrs Denisovs Juris Ritenis Viesturs Zirins Aigars Ruskulis Roberts Lapins Kadreiz ir jaizmegina kaut kas jauns.Zinu ka pretinieks ir specigs un tapec ari meginasim vinus apspelet.Es ticu ka Jums tas ir pa spekam
|
|
|
Post by sanja on Oct 16, 2007 16:54:45 GMT 2
Kaspar, mozet ti kak celovek otdavshij hokeju cjastj svoej zizni (i dushi) podskazash cto mozno pocitatj, ili gde naiti, info tak skazatj dlja "mozgov" (taktika, soveti, ctoto v etom rode). Esli kto podskazet budu blagodaren.
P.S. zelateljno na russkom.
|
|
|
Post by rola66 on Oct 16, 2007 18:49:20 GMT 2
iszinu neesmu sanemis, bet redzu ka esmu saraksta uz ritdienas speli. piedalos.
Robis
|
|
|
Post by AgY on Oct 17, 2007 11:03:52 GMT 2
Dzeki, turaties!!! Mees buusim ar jums!! Skatiitaajos visticamaak ar Zaju, jo treneris negrib, lai muus sajaa speelee nosit!!! ::)Turieties godam un lai veicaas!!!!!
|
|
|
Post by jurisr on Oct 17, 2007 12:15:07 GMT 2
Paldies par uzticiibu,ciiniisimies,kaa tiigjeri...!!!
|
|
|
Post by dante on Oct 17, 2007 15:25:52 GMT 2
yoo
|
|
|
Post by raimo on Oct 17, 2007 21:29:11 GMT 2
zaudçjums arî ir hokeja sastâvdaïa,nav ko noskumt.cînijâmies no sirds,bet pietrûka meistarîbas.1-2 ðoreiz.
|
|
|
Post by Maris on Oct 18, 2007 9:21:19 GMT 2
Kâda bija tâ spçle pçc rakstura? Viòi tieðâm bija stiprâki vai vienkârði nepaveicâs?
|
|
|
Post by andris on Oct 18, 2007 12:33:55 GMT 2
Pçc manâm domâm mums bija pârsvars, ko mçs nemâcçjâm izmantot. Es neiemetu sodu... Aizsargi daudz meta pa vârtiem. Taèu tâpat kâ pirmajâ zaudçjumâ mûsu lielâkâ problçma ir tâ, ka mçs nemâkam saspçlçties pretinieka zonâ un nonâkt labâ metiena pozîcijâ tuvu vârtiem. Var apvest vienu aizsargu, bet tâ kâ DOGI (tâpat kâ mçs) arî lika uzsvaru uz aizsardzîbu, tad, lauþoties cauri, ripa tika zaudçta. Andris
|
|
|
Post by no dogiem on Oct 18, 2007 13:04:36 GMT 2
ar visu cieņu pret jums.....spēle bija līdzīga, bet bullītis bija lieks!!! nebija bankas, ripa ieripoja no vārtu muguras...nopietni....un arī pirmie vārti bija no kājas iemesti! Ja kas.....
|
|
|
Post by dante on Oct 18, 2007 14:48:52 GMT 2
Var tev pajautat cik tev fizika bija un cik ilgi tu hokeju spele Saksu ar to ka gols ar kaju ir jaskaita ja kustiba ar kaju nav izdarita speciali lai raiditu ripu ieksvartiem . Sini gadijuma vina vnk atsitas un rikoseta no kajas ieleca vartos taksto specials sitiens nebija yoo Un next one ir par to ka ripa iegriezas vartos ... varetu tev uzimet painta varbutibas ja butu iesists gols un ka butu ja vins butu pasist zem vartime gaidu tavu mailU yoo
|
|
|
Post by raimo on Oct 18, 2007 16:32:53 GMT 2
nav ko te ðûmçties,tamdçï jau laukumâ ir tiesnesis.bet halles saimniekiem gan vajadzçtu tos vârtus izbaulçt tâ lai kaíis pa apakðu nevarçtu izskriet cauri...
|
|
|
Post by gino on Oct 19, 2007 10:31:26 GMT 2
Es domâju, ka ðî spçle ir vienkârði jâaizmirst, un nav ko te vairs lauzît galvas Spçle bija smaga, un kâdi bija tiesneða lçmumi, tâdi bija. Tas vienkârði apliecina Viòu kompitenci ðajâ jomâ, jo vienam no tiesneðiem ir jâatrodâs lîdz ar vârtu lîniju. Ðajâ gadijumâ abi tiesneði atradâs tuvâk centra zonai nevis vârtiem, un loìiski, ka Viòi neko cauri burzmai neredzçja. Nebûtu Kaspara agresîvâ vârdu apmaiòa ar tiesneðiem, domâju, ka nebûtu mums pieðíirts pat bullîtis. Par to Kasparam PALDIES! Runâjot par dogu iesistajiem vârtiem - pirmâ ripa tika raidîta tieði man sejâ. Manî nostrâdâja gluþi normâls instinkts - parâvu galvu malâ Tâtad pieredzes trûkums un bailes no ripas Bet domâju, ka tam laika gaitâ tikðu pâri, un arî tâs ripas, kas nâk tieði sejâ, ar kasku atvairîðu Un pie otriem vârtiem arî mazliet kïûdijos, ta kâ ja nebûtu ðîs manas divas kïûdas, rezultâts bûtu pavisam cits Ta kâ cîtîgi trennçðos, un centîðos nâkamajâs spçlçs kïûdas nepieïaut Gan mçs ar Dogiem tiksimies vçlreiz
|
|
|
Post by linards on Oct 19, 2007 11:18:41 GMT 2
spçles ar ðâdiem iznaâkumiem ir ïoti "veselîgas" i gan komandai, i gan spçlçtâjiem!! es personîgi neçsmu apmierinâts ar savu izdarîto un daudz ko treneris teica man personigi uztveru kâ pamatotu kritiku un ir viela pârdomâm....vienmer jau ir tâ doma, ka nakamajâ spçlç tâ gan nedarîðu utt, bet kad sakas spçlç, tad viss kaut kâ izkûp gaisâ.. pie otrajiem vârtiem arî uzòemos vainu, jo tas izgajiens pret Ginèu bija no manas puses... vçl jâatzîst, ka nav viegli ar divâm maiòâm speïçt, jo nevar izturçt fiziski un sakas vçl lielâkas ðaizes uz ledus... vçl gribçtu pateikt savas domas par par dzirdetajiem izteicieniem, ka MÇS jau prieka pçc spçlçjam. piedodiet, bet ar ðâdu attieksmi var iet uz masseni skriet pa riòíi...tikai no tâdas motivâcijas "spçlçt prieka pçc" mçs drîz vien iedzîvosimies zaudçjumos..
|
|
|
Post by gino on Oct 19, 2007 11:26:24 GMT 2
ATVAINOJOS PAR IEPRIEKSHEEJO KLJUUDAINO VEESTULI Es domaaju, ka shii speele ir vienkaarshi jaaizmirst, un nav ko te vairs lauziit galvas Speele bija smaga, un kaadi bija tiesnesha leemumi, taadi bija. Tas vienkârshi apliecina Vinju kompitenci shajaa jomaa, jo vienam no tiesneshiem ir jaatrodas liidz ar vaartu liiniju. Shajaa gadijumaa abi tiesneshi atradaas tuvaak centra zonai nevis vaartiem, un logiski, ka Vinji neko cauri burzmai neredzeeja. Nebuutu Kaspara agresiivaa vaardu apmainja ar tiesneshiem, domaaju, ka nebuutu mums pieskjirts pat bulliitis. Par to Kasparam PALDIES! Runaajot par Dogu iesistajiem vaartiem - pirmaa ripa tika raidîta tieshi man sejaa. Manii nostraadaaja gluzhi normaals instinkts - paraavu galvu malaa Taatad pieredzes truukums un bailes no ripas Bet domaaju, ka tam laika gaitâ tikshu paari, un arii taas ripas, kas naak tieshi sejaa, ar kasku atvairiishu Un pie otriem vaartiem arii mazliet kljuudijos, ta kaa ja nebuutu shiis manas divas kljuudas, rezultaats buutu pavisam cits Ta kaa ciitîgi trenneeshos, un centiishos naakamajaas speelees kljuudas nepieljaut Gan mees ar Dogiem tiksimies veelreiz
|
|