|
Post by janiszar on Dec 13, 2007 12:28:55 GMT 2
sestdien, 22-Dec 20:00, Siemens halle, TIGERS vs. Medvedy
3:4
|
|
|
Post by janiszar on Dec 19, 2007 13:48:31 GMT 2
sakarâ ar to, ka SIEMENS rîko ZIEMASSVÇTKU pasâkumu Medvedy atteikts ledus! spçle notiks: piektdien, 21-Dec 22:00, Volvo hallç!
es ceru, ka Zaja izsûtîs SMS...
|
|
|
Post by sanja on Dec 20, 2007 22:24:15 GMT 2
Kakoj sostav na igru?
|
|
|
Post by dante on Dec 21, 2007 10:29:30 GMT 2
e nu nav ne iszinjas ne ari saraxts kada raka es varu zinat vai spelet vai ne ? comon nav man sakapis galva bet nu var tacu vismaz 1 dienu pirms spels pateikt lai var planot laiku .
|
|
|
Post by AgY on Dec 21, 2007 12:28:28 GMT 2
Mîïie TÎÌERI Ja Jums atsûta SMS ar jautâjumu a'la vai Tu dârgais bla bla bla TIGERS komandas spçlçtâj tiec uz spçli tâdu un tâdu, tad un tad, tikos un tikos un ir piebilde sûti JÂ vai NÇ uz norâdîto telefonu, tad tas ir jâizdara NEKAVÇJOTIES, kâ izlasi SMS, tâ atbildi, vai arî uzzvani/uzraksti un pastâsti, kâpçc nevari uzreiz atbildçt viennozîmîgi JÂ vai NÇ, JO ir tâdi atsevisíi cilvçki (ar pirkstu nerâdîsim un pie râjas nekârsim), kuri neatbild vispâr, vai ja uzzvana tad saka oi man tur tas un tas un es netieku uz spçli, TÂPÇC, cienîsim viens otru un darîsim visu laicîgi, lai nebûtu pârpratumu un nesaprasanas, OK??! Jo SASTÂVS uz spçli veidojas pçc shçmas: tiek paòemts saraksts, randomâ, skatoties, kad kas ir spçlçjis, tiek sastâdîts primârais sastâvs, kas pârsvarâ sastâv no 3 maiòâm (15 cilv) + 1 vârtuvîra, tad siem 16 cilvçciòiem tiek nosûtîtas SMS ar augsminçto tekstu tâdâ vai citâdâ interpretâcijâ UN atkarîbâ no tâ, cik ir JÂ un cik ir NÇ, uz tiem kas ir NÇ, tiek meklçti aizvietotâji no tâ pasa saraksta un atkal tiek sûtîtas SMS kamçr ir sameklçti 16 cilvçciòi uz spçli, un ja tie pirmie ilgi èakarçjas un nesûta atbildes SMS, tad nemaz nebrînieties, ka spçles sastâvs tiek paziòots pçdçjâ brîdî!! Jâ, es zinu, man arî nepatîk, ka man pçdçjâ brîdî pasaka, ka piemçram sodien jâspçlç, un ka man nav nekâ lîdzi, nemaz nerunâjot, ka masîna un soma atrodas otrâ Rîgas galâ, vai arî kâ tiem, kuri nedzîvo vispâr Rîgâ, bet, piemçram, strâdâ te un dzîvo ârpus Rîgas 60 km radiusâ, tad viss jâmet pie malas un jâskrien pçc somas... nu tâ îsumâ, nedomâjiet ka Jûs nesaprot, vienkârsi, no Jûsu reakcijas un atsaucîbas viss ir atkarîgs!! Have Nice Day!! ;D
|
|
|
Post by janiszar on Dec 21, 2007 15:05:33 GMT 2
AGY, agrâk es forumâ liku arî provizorisko sarakstu un tad iespçju robeþâs nomainîju uz "îsto". Tad tautai bija drusku lielâka skaidrîba par notiekoðo arî "brîvajos starplaikos" Îstenîbâ... ir tâ, kamçr cilvçks "neizbauda" satâva komplektçðanas nianses un sareþìîjumus, viòð neizprot cik daudz laika un nervu tiek patçrçts ðim procesam. Ne jau katru reizi ir sareþìîti, bet gadâs visâdi... Kâ tajâ COLDREX reklâmâ: "Es toè to zinu! Zinu gan!" Priekðlikums: tiem ignorçtâjiem jâiedod uzdevums, lai uz 1-2 spçlçm savâc sastâvu... Domâju, ka tas nostrâdâs!!! ;D
|
|
|
Post by dante on Dec 21, 2007 16:16:18 GMT 2
bet es ta ari nesapratu SODIEN BUUS SPELE ? or ne un vai man ir jaspele un viss parejais mani nesatrauc.
|
|
|
Post by sanja on Dec 21, 2007 16:22:55 GMT 2
Ranjshe Janka vikladival sostav na forume i vsem vsjo bilo jasno, daze tem kto ne popadal v sostav.
|
|
|
Post by AgY on Dec 21, 2007 18:03:13 GMT 2
Es sodien speciâli no rîta zvanîju Zajai, prasîju, kas notiek ar sastâvu, teicu, ka Tîìeri jau dzer nervu drapes, un starp citu pavaicâju vai Dantem jâspçlç, viòa teica ka tie, kam jâspçlç, zina, un Dante rotâcijas kârtîbâ izlaiþ so spçli! Tâ ka vari mierîgi gatavoties Z-svçtkiem Par provizorisku sastâvu piekrîtu, vienîgâ nelaime, ka Zaja ne vienmçr tiek pie datora, lai informâciju papildinâtu... es jau arî labprât Tîìeru mâjas lapâ pie attiecîgas spçles uzreiz pieliktu linku ar maiòâm un vârtusargu... bçççt nu ir tâ, kâ ir... To (C)Zini, manuprât tas neko nemainîs, sai situâcijâ nospçlç psiholoìija, jo Zaja ir komandas menedþere un visi domâ, ka var no viòas prasît. Savâ ziòâ jâ, bet no otras puses, visu ko Zaja dara, dara komandas labâ, tâtad nesniedzot palîdzîgu roku, tiek darîts pâri pasiem
|
|
|
Post by sanja on Dec 21, 2007 18:26:37 GMT 2
Nu vot, hotj kakajato informacija.
|
|
|
Post by AgY on Dec 21, 2007 19:58:31 GMT 2
A tiem, kas nezina Zajas telefonu, varu atgâdinât ;D Reku òemam rokâ klausulîti un spieþam sâdus cipariòus: 2 9 2 6 4 7 6 9 un otrâ galâ atbildçs uz VISIEM Jûsu uzdotajiem/neskaidrajiem/pavisam neskaidrajiem/un pilnîgi skaidrâ jautâjumiem ;D manliekas vienreiz labâk uzkâpt kalnâ nekâ 7 reiz apkârt skraidît, lai cik grûti un neiespçjami tas arî neliktos ;D
|
|
|
Post by dante on Dec 21, 2007 20:19:18 GMT 2
|
|
|
Post by Aleksej Jakushonok on Jan 8, 2008 14:51:17 GMT 2
|
|
|
Post by sanja on Jan 8, 2008 18:46:19 GMT 2