|
Post by janiszar on Apr 1, 2007 22:31:16 GMT 2
Ðodien sapulcç tika nolemts:
ar aprîïa mçnesi par treniòiem ievieðam mçneða maksâjumu - 55,-Ls/mçnesî (pçc ðî brîþa cenâm par lediem). Abonentmaksa svârstîsies no 4,23Ls lîdz 4,58Ls par treniòu atkarîbâ no mçneða treniòu skaita.
Ðo ikmçneða maksâjumu par treniòiem jâmaksâ: - 1 maksâjumâ; - skaidrâ naudâ - mçneða pirmajâ treniòâ; - pârskaitîjumâ - lîdz mçneða pirmajam treniòam.
No "viesiem", kas nâk uz treniòiem tiks iekasçts vismaz 7,-Ls.
Par NAHL spçlçm ârpus mûsu treniòu laikiem, diemþçl, bûs jâmaksâ papildus.
|
|
|
Post by saraks on Apr 2, 2007 7:21:36 GMT 2
Tad maksājam jau 03.04.?
|
|
|
Post by sanja on Apr 2, 2007 9:01:09 GMT 2
Ne nizkaja abonentnaja plata? v mimus komanda ne ujdet? I u men'a pros'ba: pinutse bez garumzimes- a to kazdoje vtoroe slovo nado podbirat' po smislu.
|
|
|
Post by janiszar on Apr 2, 2007 9:40:24 GMT 2
Jaa, saakam maksaat no otrdienas, 03-Apr! Ja visi maksaas (un visiem buutu jaamaksaa!!!), tad kalkulaacija ir pareiza un miinusu nebuus!!!
|
|
|
Post by dante on Apr 2, 2007 10:29:20 GMT 2
55ls ? jopcik .... nav bikucit par daudz ? deretu redzet kur visi 55ls paliks tani menesi ? +veel speles ?? tas nav normali ..
|
|
|
Post by saraks on Apr 2, 2007 10:54:47 GMT 2
Tas jau ir atkarîgs cik kurð reizes nak - varbût tieðam kadam izdevîgak 7Ls maksât!!!
|
|
|
Post by janiszar on Apr 2, 2007 11:06:53 GMT 2
OK! Izskaidroju finanses, lai nebutu jautaajumu! Menesii parasti ir 13 treninji. Piem. apriilii ir atlikushas 4 otrdienas, 4 piektdienas un 4 svetdienas. Ledus+treneris+vartsargs reizinaam uz treninju skaitu un dalaam uz patstaaviigajiem 30 cilvekiem = 55,-Ls/meenesii. Taatad par katru treninju - 4,58Ls. Suudiigi? Dzeki, kaartiibai jaabuut un jaamaksaa visiem par meenesi! Mees esam komanda vai nee???
|
|
|
Post by dante on Apr 2, 2007 12:07:52 GMT 2
Nu labi nejau no manis ir atkarigs bet no senca ... bet es toc nemaxashu 55 ls man izdevigak 7
|
|
|
Post by janiszar on Apr 2, 2007 13:49:32 GMT 2
Te neiet runa kaa Tev izdeviigaak!!! Te iet runa par meenesha abonentmaksu komandas speeleetaajiem!!! Meenesha abonentmaksa tiek ieviesta briivpraatiigi piespiedu kaartaa, bet luuguma formaa! Samaksaa naudu meenesha saakuma un pats sevi regulee uz kuriem treninjiem naaksi uz kuriem nee. Tu sevi pieskaiti "viesiem", Tu neesi komandâ?
|
|
|
Post by dante on Apr 2, 2007 19:23:05 GMT 2
legionari pilna pakala un es nemsu komanda ... es labak neko neteiksu par tavu pedejo teikumu Man hokejs ir tikai tads hobijs jo man ir jaatdod 99% sevis citam sporta veidam un man katru nedelu citi laiki un es nevaru samaxat 55ls un aizioet uz vienu TR ... kam tas der .... Lai Ingus piko to naudu un re ku tev bus team mebers ists vo te jau var diskutet muzigi nav verts vnk.
|
|
|
Post by janiszar on Apr 2, 2007 20:34:56 GMT 2
legionari pilna pakala un es nemsu komanda ... es labak neko neteiksu par tavu pedejo teikumu Man hokejs ir tikai tads hobijs jo man ir jaatdod 99% sevis citam sporta veidam un man katru nedelu citi laiki un es nevaru samaxat 55ls un aizioet uz vienu TR ... kam tas der .... Lai Ingus piko to naudu un re ku tev bus team mebers ists vo te jau var diskutet muzigi nav verts vnk. Nav te legionaaru! Tie "legionaari" patstaaviigi naak uz treninjiem... Tas, ka vinji nebija pieteikti NAHL-am - norakstiisim uz ieprieksheejo valdiibu... Tu pats redzeeji cik kuplaa skaitaa mees speeleejaam NAHL-aa peedeejaa pus-gadaa??? Knapi pilnu sastaavu vareejaam savaakt... Shobriid speeleet gribeetaaju ir tik daudz, ka sanaak veseli 2 sastaavi un visi mees esam viena komanda, kura uz VOLVO kausu sadalaas divos sastaavos. Caaljus skaitiisim rudenii! Tagad jaatrennejas un jaaspeelee VOLVO kauss. "Mir, druzba, zivachka!"
|
|
|
Post by dante on Apr 2, 2007 20:37:56 GMT 2
lut6a zivacku ;]
|
|
|
Post by janiszar on Apr 16, 2007 10:54:39 GMT 2
Sveiki visiem!
No maija mçneða VISI sâkam maksât MÇNEÐA ABONENTMAKSU - 55,-Ls!!!
Atgâdinu laicîgi, lai visi var bez steigas lîdz 29-Apr izbrîvçt naudiòas un samaksât Sergejam Kubarevam.
|
|
|
Post by normis on Apr 16, 2007 22:01:34 GMT 2
Sveiciens! Vispirms - mîïð paldies Jânim par dzimðanas dienas apsveikumu ( kaut arî novçloti ). Diemþçl ðobrîd nu jau kâdu laiku esmu spiests pasçt trenniòus, jo diezgan pamatîgi trenniòâ savainoju ceïa locîtavas saites. Nu jau esmu gandrîz vesels un ceru, ka ðonedçï bûðu atpakaï ierindâ. Man ir jautâjumi par abonenta maksâm - tâ arî nesapratu, vai mçs pârejam tikai uz tâm, vai arî saglabâjas arî vçl iespçja maksât par katru trenniòu atseviðíi? Otrs - kas notiek ar abonenta maksu slimîbas, savainojuma vai kâda ilgâka komandçjuma laikâ? Treðais - vai maksât var arî ar pârskaitîjumu internetbankâ? Sveiciens visiem un uz drîzu saredzçðanos! Normis
|
|
|
Post by janiszar on Apr 17, 2007 15:35:20 GMT 2
Atbildes: 1.) Îstenîbâ pârejam tikai uz abonentmaksâm. Bet kâ vienmçr ir izòçmumi... piem. tiem, kas strâdâ savâ darbâ pçc "slîdoðâ" grafika vai tml., tâtad - sarunâjam individuâli. 2.) Jebkurâ gadîjumâ abonentmaksa ir abonentmaksa - samaksâ un nâc, kad uzskati par vajadzîgu. Slimîbas, savainojumi, komandçjumi utt. diemþçl netiek òemti vçrâ - jârespektç arî komandas intereses... 3.) Var arî pârskaitîjumâ uz Sergeja kontu
P.S. Summa par katru "atseviðío" treniòu bûs vismaz 7Ls, visticamâk apaïð 10
Ar cieòu, JZ
|
|
|
Post by emiils on Apr 17, 2007 16:46:48 GMT 2
taatad tagad sanaak ka par katru treninju buus jaamaksaa 7 - 10 ls? tas ir ja nemaksaa ik meenesha maksu! mees 3 piem. neesam uz katru treninju un sanaaks ka jaamaksaa vairaak!? iznaak ka tie kas maksaa ikmeenesha maksaajumu maksaa mazaak, ja?
|
|
|
Post by dante on Apr 17, 2007 16:57:57 GMT 2
ye
|
|
|
Post by janiszar on Apr 17, 2007 18:49:59 GMT 2
taatad tagad sanaak ka par katru treninju buus jaamaksaa 7 - 10 ls? tas ir ja nemaksaa ik meenesha maksu! mees 3 piem. neesam uz katru treninju un sanaaks ka jaamaksaa vairaak!? iznaak ka tie kas maksaa ikmeenesha maksaajumu maksaa mazaak, ja? Citçju iepriekð rakstîto: "...ar aprîïa mçnesi par treniòiem ievieðam mçneða maksâjumu - 55,-Ls/mçnesî (pçc ðî brîþa cenâm par lediem). Abonentmaksa svârstîsies no 4,23Ls lîdz 4,58Ls par treniòu atkarîbâ no mçneða treniòu skaita..."
|
|