|
Post by janiszar on Apr 19, 2008 12:07:53 GMT 2
VOLVO kauss notiks no 24-Mai lîdz 15-Aug Dalîbas maksa vçl nav noteikta, bet tâ varçtu bût ~10Ls. Spçles notiks tikai sestdienâs un svçtdienâs uz neitrâliem lediem, par kuriem bûs jâmaksâ atseviðíi. Ja spçle notiks svçtdien no rîta, tad lîdz ar to bûs problçmas ar svçtdienas treniòu apmeklçtîbu vakarâ (18:00).
VOLVO kausâ spçlçs :
U Aleksandrs Deòisovs 10 U Aldis Ðaraks 10 U Andris Kârkliòð 10 U Jurijs Saïimovs 10 U Sergejs Kubarevs 10 U Jânis Zirnîtis 10 U Jânis Ïevðins 0 U Ainârs Liecis 0 U Ingars Gudermanis 10 U Aleksey Jakuðonoks 0 U Leonîds Maslobojevs 0 U Miks Deksnis 10 U Jânis Upelnieks 0 U/A Raimonds Vîtols 10 U/A Inguss Zirnîtis 10 U/A Oïegs Saïimovs 10 U/A Viesturs Zîriòð 0 A Aigars Ruskulis 10 A Linards Ïevðins 0 A Jânis Zariòð 10 A Raivo Atâls 10 A Andrejs Lîcis 10 A Vilnis Kalniòð 10 A Aigars Ruðiòð 10 V Gints Rudzîtis W V Mâris Balèûns W U Juris Ritenis 10
|
|
|
Post by emiils on Apr 19, 2008 14:03:07 GMT 2
es un Jancis arii varam speeleet!
|
|
|
Post by rola66 on Apr 19, 2008 22:55:22 GMT 2
Varu piedalîties Volvo kausâ. Gan U gan A
Robis
|
|
|
Post by emiils on Apr 20, 2008 12:34:02 GMT 2
Ainars Liecis arii speelees!
|
|
|
Post by emiils on Apr 21, 2008 22:59:53 GMT 2
hey! vai luudzu kaads iisumaa vareetu pastaastiit par ko bija runa un kas galvenokaart tika nolemts komandas sapulcee! atvainojos, ka nebijaam! paldies!
|
|
|
Post by saraks on Apr 22, 2008 6:35:23 GMT 2
Spçlçs tikai tie kas naks uz treniòiem
|
|
|
Post by janiszar on Apr 22, 2008 18:30:10 GMT 2
Robi, tâtad cik sapratu no Tevis rakstîtâ, tad no dalîbas VOLVO kausâ Tu atsakies; abonçðanas maksu nemaksâsi un uz treniòiem nâksi paretam??
|
|
|
Post by rola66 on Apr 22, 2008 20:20:23 GMT 2
No dalîbas Volvo Cup pagaidâm neatsakos, abonçðanu gan nemaksâðu , bet piektdiena ir viena no divâm pagaidâm neaizòemtâm dienâm kad varu vçl apmeklçt Tigers treniòus, jo kâ jau minçju ir tikai 2 brîvas dienas no treniòiem ( piektdiena, sestdiena).
|
|
|
Post by janiszar on Apr 23, 2008 8:28:40 GMT 2
Kâ sapulcç tika nolemts, ka VOLVO kausâ spçlçs tikai tie, kuri maksâs abonçðanas maksu!
|
|
|
Post by ViesiicTIGERS on Apr 23, 2008 13:41:08 GMT 2
Cien Zarinja kungs. Kaut ko es te nesaprotu, vai nu komandas vadiiba ir aprobezhota vai nu arii stipri aprobezhota!!!! 1. Vajadzeeja paiet veselai sezonai, lai saprastu, ka speeleeshana ar sastaaavu kur labaakajaa gadiijumaaa puse speeleetaaju maksaa regulaaru naudu kluba budzhetaa ir sameeraaa......Nu pac saprati!Pats par sevi saprotams, ka shobriid tie kas netika speeleet bija spiesti mekleet ko citu, lai nepaliktu bez treninjiem, bet tie kas speeleeeja jau ir atspeeleejushies!!!! 2. Ja vadiiba ir sapratusi sho kljuudu, tad man rodas naakamais jautaajums,Ja 23 cilveeki samaksaa aboneeshanas maksu, tad kuri 8 atkal buus liekie un kaa notiks to noteikshana????????? Ar lja lja lja, vairs nenodarbosimies!!!!!!! 3. Vajadzeetu nopietni izlemt vai vajag sho Volvo kausu, jo Ja godiigi, tad tas ir halles neizlietotaa ledus izmantoshana-respektiivi speeles buuus sameeraaa agri no riita sestdienaas un sveetdienas-tajaa laikaaa, kad nav izdeviigi taisiit publiskaas slidotavas!!!!!! Maksaaat kaut kaadu mistisku daliiibas maksu utt. ta jau labaak pasaucam veel 4 komandas un taisam Tigeru kausu:)))))Mans piedaavaajums buutu trenneeties visu vasaru naakamajai sezonai taaas divas reizes nedeeljaaa, 2 -3 draudziibenes meenesiii uzriikot, un sidjim rovnjinko!!!!!!!!! 4. Ieteiktu izteikt aizraadiijumu komandas menedzherim, jo izskataas, ka shobriid shos pienaakumus ir uznjeemies trenneris!!!!
|
|
|
Post by gino on Apr 23, 2008 15:32:01 GMT 2
Domaaju, ka izdosies savaakt tikai vienu komandu, jo kaa nekaa tas notiksies vasaraa, un lielaakaa dalja no mums briivdienas tomeer veeleesies pavadiit pie Juuras kopaa ar gjimeneem. Ta kaa domaaju, ka jaapaliek pie vienas komandas un nav tur ko daudz saspringt. Tikkai domaaju, ka vajadzeetu pieteikt veel arii tresso vaartusargu - Maarci vai Juri. Jo mazums kaa var sanaakt, es kautkur aizceljoju, Maaris netiek, un Tiigeri paliek bez vaartu viira
|
|
|
Post by jurisr on Apr 24, 2008 0:22:54 GMT 2
Janka,mani vari pieteikt visaas trijaas poziicijaas.
|
|
|
Post by abele on Apr 24, 2008 0:53:37 GMT 2
sorry, es soreiz laizu so izdevibu garam.
|
|
|
Post by janiszar on Apr 24, 2008 9:50:56 GMT 2
Sveiki, visiem! VOLVO kausâ piedalîsimies!!! Protams, ka veidosim tikai vienu sastâvu, jo nav tik daudz spçlçt gribçtâju... un saprotu, ka vasarâ ir vairâk jâatpûðas!!! Viesît, es esmu tikai maza daïa no komandas vadîbas, tâ kâ ðâdi jautâjumi jârisina nevis forumâ, bet aci pret aci visiem kopâ. Tâda iespçja bija pirmdien, kad notika komandas sapulce par Volvo kausu un vasaru kopumâ. Mums taèu ir daudz komandas biedru, kuri vienkârði neierodas uz to... Neviens mçs neesam ideâli, bet... kâ ir tâ ir! Mçìinâsim sadzîvot tâpat! Ja kâds negrib spçlçt VOLVO kausâ, lai nespçlç. Ðî taèu bija spçlçtâju apzinâðana, kas grib VOLVO kausu! Var nâkt tikai uz treniòiem. Bet es drausmîgi negribu atkal piedzîvot pagâjuðâs vasaras situâciju, kad praktiski katra treniòa beigâs nâcâs samesties pa padsmit latiem!!! VOLVO kausam sastâvus uz spçlçm gatavoðu es, jo Kaspars diezgan daudz nebûs uz vietas. Apsolu, ka ïoti sekoðu lîdzi cik katrs ir apmeklçjis treniòus, veicis maksâjumus un cik daudz spçlçjis!!! Spçlçsim un cînîsimies par uzvarâm nevis ar "izredzçtajiem", bet ar tiem, kas bûs ieplânoti konkrçtai spçlei.
|
|
|
Post by dante on Apr 24, 2008 22:24:38 GMT 2
dirseju banda savakusies ... vajadzeja atnakt uz sapulci un visu pateikt skaidri un gaisi nevis te neta basrtit gudrus pienemumus Komandas menedzeris savus uzdevumus pilda loti lieliski . deretu iepazities ar vina darba noteikumiem un es lieku galvu kila ka vina darba pienakumos neietilpst skraidishana pakal cilvekiem un lugties lai maxa aboneshanas maxu utt . Otrs dalibas maxa ir tik faking simboliska ka vapse te nav ko sudzeties Un nobeigumam gribu teikt tie kas velas kartigi treneties un gatavoties sezonais luudzu maxajat 10ls par reizi vai 60 par menesi un viss. Demokratija dzen mus aizaaa chill (viss ko raxtu ir tiri mans subjektivais viedolis)
|
|
|
Post by pukitis on Apr 26, 2008 9:57:52 GMT 2
Beidzot kâds k-ko sakarîgu pasaka
|
|
|
Post by andrejs on Apr 26, 2008 12:33:35 GMT 2
Es nesapratu, rît spçle savâ starpâ, vai ar kaut ko? Nezinu iet vai neiet?
|
|
|
Post by rola66 on Apr 26, 2008 13:34:27 GMT 2
Nu ja es vakar pareizi sapratu tad spçle savâ starpâ.
|
|
|
Post by janiszar on Apr 26, 2008 14:21:16 GMT 2
jā, rīt pārbaudes spēle savā starpā! un nekāds "iet/neiet" - jābūt visiem!!!
|
|
|
Post by rola66 on Apr 26, 2008 14:31:22 GMT 2
Es centîðos paspçt. Gribçtos jau.
|
|