|
Post by dante on May 14, 2007 20:14:57 GMT 2
Nu ka parejie domaa vai 2 sastavam nevajdzeja spelet ? diezgan nelagi tik velu sita darit bet nu mos es kludos .. ko doma guru ?
|
|
|
Post by saraks on May 14, 2007 20:52:27 GMT 2
Rezultātu jau mēs redzējām pēdējās 2 spēlēs! Bet tāpat jau labāki nekļusim, ja nespēlēsim!!!
|
|
|
Post by janiszar on May 14, 2007 21:33:30 GMT 2
Viss bûs OK! trençðanâs ir viena lieta, bet spçlçðana PAVISAM cita!!! Tikai spçlçjot ar "sveðajiem" gûst to vissvarîgâko pieredzi. Îstenîbâ, uzvarot daþâs vai pat nevinnçjot nevienu spçli - tâ ir milzîga pieredzes bagâþa.
|
|
|
Post by emiils on May 14, 2007 21:57:16 GMT 2
manupraat vajag speeleet!!! sliktaak jaw nepaliks!!! vismaz buus speelju prakse pirms NAHLa!
|
|
|
Post by abele on May 15, 2007 0:13:00 GMT 2
es gribu,lai jus saprotiet vienu lietu. Iemels no dalibas turnira ir vairak psiholigisks faktors neka fiziskais. Vai tiesham mums butu prieks spelet un zaudet ar 20+ un pec tam saukties par komandu? nee paldies. Lai gan es biju licis lielas ceribas uz sho turniru un pieradit, ka esmu labs tigers speletajs, bet bez komandas tas viss ir kakim zem astes.
|
|
|
Post by saraks on May 15, 2007 7:43:43 GMT 2
Var bût trenerim ir ko teikt ðaja jautâjumâ? Ja vçl nav pieteikts sastâvs, varbût varçtu nedaudz sabalansçt komandu sastâvus, lai nav tâ, ka viens sastâvs galîgi izgâþas!
|
|
|
Post by dante on May 15, 2007 11:37:41 GMT 2
Uja esi jau nokavejis Treneris jau savu pateica pirti ,tacu es piekritu jankam jo ja tu vienreiz zaudesi ar 0;20 tad next time tev gribesies labak un talak jau bla bla bla ...
|
|
|
Post by saraks on May 15, 2007 12:32:27 GMT 2
Vai nu bûs sliktak un sliktâ
|
|
|
Post by lincis on May 15, 2007 12:33:18 GMT 2
Es jau saku, ka bûtu jâspçlç, bet tâs ir tikai manas domas, un galavârds jebkurâ gadîjumâ ir jâsaka paðiem otrâs komandas spçlçtâjiem! Ja jau lielâkâ daïa no spçlçtâjiem uzskata, ka nevajag spçlçt, jo bûs zaudçjumi ar lieliem rezultâtiem, tad varbût, ka nevajag arî, jo izklausâs, ka vismaz psiholoìiski èaïi jau ir noskaòojuðies zaudçt. Vienîgi jautâjums no kurienes vispâr ir radusies tâ doma, ka turnîrâ varçtu bût tik milzîgi kâsieni?
|
|
|
Post by saraks on May 15, 2007 12:38:03 GMT 2
Es piemçr neatsakos spçlçt, jo savu piekriðanu jau esmu devis, bet ka nesanâk, ka turnîra laikâ vienkarði nenâks uz spçlçm! Gandrîz bûtu jâpârprasa 3. reizi par piedalîðanos!
|
|
|
Post by dante on May 15, 2007 13:05:13 GMT 2
ak ak ak ...
|
|
|
Post by janiszar on May 15, 2007 19:09:13 GMT 2
nu tad jâjautâ savâdâk, kamçr nav iesniegti pieteikumi VOLVO kausam... Kurð nespçlçs VOLVO kausâ? ...var atbildçt ar SMS man uz mob.25527901...
|
|
|
Post by janiszar on May 15, 2007 19:17:31 GMT 2
es gribu,lai jus saprotiet vienu lietu. Iemels no dalibas turnira ir vairak psiholigisks faktors neka fiziskais. Vai tiesham mums butu prieks spelet un zaudet ar 20+ un pec tam saukties par komandu? nee paldies. Lai gan es biju licis lielas ceribas uz sho turniru un pieradit, ka esmu labs tigers speletajs, bet bez komandas tas viss ir kakim zem astes. Pâris vârdos centîðos atgriezties pagâtnç, kad un kâ tika veidoti abi sastâvi VOLVO kausam: "... tad, kad Kaspars prasîja komandai vai spçlçsim VOLVO kausâ un cik ir griboðo, tad VISI bija par..." Pirmajâ sapulcç tika apzinâti visi spçlçt griboðie. Lai nebûtu "apdalîto" tika izveidoti 2 sastâvi: 1.sastâvs max spçcîgâkais, bet 2.sastâvâ visi pârçjie. Sorry par diskriminâciju, bet pirmajiem jâcînâs par rezultâtu, bet otrajiem jâgûst spçïu pieredze!!! Kâ rakstiju iepriekð - lai kâds arî nebûtu rezultâts, vislabâkâ pieredze ir spçlçt ar "sveðajiem".
|
|
|
Post by dante on May 15, 2007 21:14:11 GMT 2
Pilnigi piekritu.
|
|
|
Post by saraks on May 16, 2007 7:23:57 GMT 2
Jâ, bet svçtdien jau esot izlemts, ka II sastâvs nepiedalîsies kausâ!
|
|
|
Post by janiszar on May 16, 2007 9:40:15 GMT 2
Jâ, bet svçtdien jau esot izlemts, ka II sastâvs nepiedalîsies kausâ! Kas TO teica? Kaspars? Nu vot, atliek man tikai pâris dieniòas paslimot, kâ sâku kaut ko laist garâm...
|
|
|
Post by saraks on May 16, 2007 9:52:58 GMT 2
Leonīds, pēc vakardienas treniņa par to pastāstīja!
|
|