|
Post by saraks on Aug 6, 2007 8:02:49 GMT 2
Jāni izstāsti uz ātro, kas tika runāts sapūlcē!
|
|
|
Post by janiszar on Aug 6, 2007 13:03:52 GMT 2
2 vârdos - biju abâs sapulcçs, gan NAHL, gan BBHL (Baltijas hokeja lîga) NAHL - gada maksa 600,-Ls par 30 spçlçtâjiem, t.sk. 3 vârtsargiem, kas matemâtiski sanâk ~23,-Ls/cilv. Nekâdu îpaðu jaunievedumu no NAHL puses nebûs: 5 lîgas, varbût pat 6-as, bet òemot vçrâ konkurentus (BBHL un AHL) - viòi kâdas komandas zaudçs. Pârçjais viss kâ iepriekð - spçles uz komandu lediem treniòu laikos (ja tie ir normâlos pulksteòos). Augusta nogalç notiks mazâs (konkrçto lîgu) sapulces, kurâs redzçsim konkurentus un dzirdçsim konkrçtus priekðlikumus... Koroèe - zinâma, pârbaudîta vçrtîba! BBHL - gada maksa kâ tâda nav, bet katrs spçlçtâjs maksâ par savu licenci. Pieteikties var neierobeþots skaits spçlçtâju, bet tikai pirmie 25 spçlçtaji maksâ 25,-Ls, visi nâkamie jau 40,-Ls! Matemâtiski tas sanâk vismaz 625,-Ls par 25 cilv. Bet kas ietilpst ðajâ summâ, ko salîdzinoði nenodroðina NAHL-s: 24 treniòkrekli ar getrâm (4 krâsâs pa 6 gab.) + 1 kaste ar skoèiem priekð ceïsargiem + 1 kaste ar skoèiem priekð nûjâm + pilns apgaismojums un tablo visâs spçlçs. Bet ir 1 "bet". Spçïu hokeja krekliem jâbût vienota dizaina u tie jâiegâdâjas pie BBHL. Es lîgas vadîbai teicu, ka mums ir pilnîgi svaigi spçïu krekli un pirkt vairâkus komplektus sezonâ ir neprâts, uz ko viòi teicâs ðo jautâjumu apdomât! Atbilde vçl nav dota. AHL - vçl jau pastâv AHL, kuru organizç Uldis Opits. AHL-am sapulce bûs tikai 24-Aug un tas jau ir par vçlu, jo citur sezona sâkas jau ~ 3-Sept! Îstenîbâ mums bûtu jâsaorganizç komandas sapulce un kopîgi jânolemj, kur tad mçs startçsim! Var jau laicîgi izteikties ðeit forumâ!!! Tîri subjektîvi es vairâk nosliecos uz NAHL-u...
|
|
|
Post by sanja on Aug 6, 2007 18:05:17 GMT 2
Mozet eto toljko na mojem kompe tak, no kogda vi pinutse s garumzimes- u menja hernja so slovami!! Prihoditsja podbiratj po smislu U drugih takze? ?? Gnat'sja za komplektom maek i scotcem net smisla, navernoe praviljnej budet NAHL. Mi tam bili i znaem cto da kak. Ostalosj toljko sobratj komandu..... ;D
|
|
|
Post by andrejs on Aug 6, 2007 19:01:22 GMT 2
Es arî esmu par NAHLu.
|
|
|
Post by saraks on Aug 6, 2007 19:11:59 GMT 2
Un mena toze, no ja minjaju encode na Baltic
|
|
|
Post by abele on Aug 6, 2007 20:26:46 GMT 2
Komandas sapulci vajag. Man personigi shada nezina neapmierina, jo esmu ar jums trenejies jau kadus 10 meneshus un man ir komandas krekls, neveletos tagad mainit komandu (kura man patik), lai tiktu spelet kada turniraa. Es ar vardu spelet saprotu vismaz 99% sezonas spelu.
|
|
|
Post by andrejs on Aug 6, 2007 23:07:45 GMT 2
Vârds "Sapulce" rakstâs ar îso "u", bet ar garo "û" rakstâs piemçram vârds "Pûce"!
|
|
|
Post by dante on Oct 22, 2007 17:30:02 GMT 2
klau man kads pateiks vai NAHLam nav nekas preti ja es speleju vel kada cempionata??? piemeram zemgales vai bbhl vai aizkraukle nu ideju sapratat???
|
|
|
Post by JZ on Oct 23, 2007 8:41:36 GMT 2
klau man kads pateiks vai NAHLam nav nekas preti ja es speleju vel kada cempionata??? piemeram zemgales vai bbhl vai aizkraukle nu ideju sapratat??? ik zinu, tad bbhl toch nevari, bet par pârçjiem nezinu
|
|