|
Post by AKM on Aug 9, 2007 10:17:39 GMT 2
Ar noþçlu paziòoju, ka nepârstâvçðu Tîìerus NAHLa jaunajâ sezonâ . Pçc ilgâm pârdomâm esmu pieòçmis vienas "zemo izmaksu komandas" piedâvâjumu. Par forumu nav jâuztraucas - tas paliek, un mûsu kapteinis tagad ir arî tâ administrators. Aivars Akm.
|
|
|
Post by saraks on Aug 9, 2007 10:32:45 GMT 2
|
|
|
Post by lincis on Aug 9, 2007 10:46:42 GMT 2
Tâ jau ir, viss plûst, viss mainâs! Jebkurâ gadîjumâ man bija liels prieks ar Tevi kopâ uzspçlçt! Visu cieòu, un lai veicâs jaunajâ komandâ!
P.S. Starp citu, ja Tîìeri nâkamsezon spçlçs NAHLâ, tad arî es teikðu ardievas, jo ASK amatieri jau 100% ir nolçmuði, ka òems dalîbu NAHLâ. Ja spçlçsim kâdâ citâ lîgâ, tad joprojâm bûðu priecîgs pârstâvçt Tîìeru krâsas.
Liniòð.
|
|
|
Post by andris on Aug 10, 2007 9:28:04 GMT 2
Þçl, bet teikðu to paðu, ko Lincis. Arî man bija patîkami ar Tevi kopâ pacînîties.
Andris
|
|
|
Post by janiszar on Aug 10, 2007 9:33:40 GMT 2
Pievienojos! Paldies Tev, Aivar! Atliek vien cerçt, ka ASK amatieri nespçlçs NAHL... Cerîba mirst pçdçjâ!
|
|
|
Post by raimo on Aug 10, 2007 21:24:17 GMT 2
Nav ko noþçlot,Aivars zin ko dara.Lai veicâs.Bija forði ar tevi uzspçlçt kopâ!!!
|
|
|
Post by abele on Aug 31, 2007 23:39:38 GMT 2
Ar jums bija forshi! Bet tas nenozime,ka es neatnakshu uz kadu treninu
|
|
|
Post by janiszar on Sept 1, 2007 11:51:32 GMT 2
Tâ jau ir, viss plûst, viss mainâs! Jebkurâ gadîjumâ man bija liels prieks ar Tevi kopâ uzspçlçt! Visu cieòu, un lai veicâs jaunajâ komandâ! P.S. Starp citu, ja Tîìeri nâkamsezon spçlçs NAHLâ, tad arî es teikðu ardievas, jo ASK amatieri jau 100% ir nolçmuði, ka òems dalîbu NAHLâ. Ja spçlçsim kâdâ citâ lîgâ, tad joprojâm bûðu priecîgs pârstâvçt Tîìeru krâsas. Liniòð. Tiksimies uz laukuma, tikai pretçjâs pusçs!!! ASK un TIGERS ir vienâ lîgâ.
|
|