|
Post by saraks on Jun 30, 2007 10:51:38 GMT 2
Es jau sen par abonamentmaksu
|
|
|
Post by dante on Jun 30, 2007 15:00:48 GMT 2
nav nav es jau to pasu saku cuk cuk par daudz tur
|
|
|
Post by janiszar on Jun 30, 2007 15:24:12 GMT 2
Par piemçru, òemðu jûlija mçnesi.
Komandas kopçjâs izmaksas: 5 otrdienas, 4 piektdienas, 5 svçtdienas – 14 treniòi = 1715 Ls (!!!), tâtad: Mçneða abonentmaksa – 90 Ls / 14 = 6,42 Ls / reize Otrdienu-svçtdienu abonentmaksa – 70 Ls / 10 = 7,- Ls / reize
"pârçjiem" jâmaksâ 8-10 Ls / reizç ??
Nâkamâ mçneða maksa tiek aprçíinâta no iepr.mçneða finasiâlajiem ieòçmumiem un naudas atlikuma. Ja izveidojas atlikums, tas nomînusojas no abonentmaksâm.
Tas viss attiecas uz treniòiem - treniòu laikos. Ðobrîd tas bûtu: otrdiena 23:00 Siemens, piektdiena 22:00 un svçtdiena 18:15 Volvo hallç.
Spçles - tâs ir papildus izmaksas!!!
Mçneða abonentmaksas maksâtâjam bûs vislielâkâs prioritâtes, gan finansiâlâ, gan balsstiesîbu ziòâ.
|
|
|
Post by emiils on Jun 30, 2007 22:22:16 GMT 2
sorry, es netaisos maksaat pa vienu treninju 8 ls !!! mees maksaajam vairaak bet komandaa esam kjipa takaa "nulles", bez balstiesiibaam ja? kaut kaa nepatiik.... kapeec nevaru maksaat to pashu summu par treninju ko maksaa meenesha maksas maksaataaji??? mees nevaram izbraukaat uz visiem treninjiem nedeeljaa! man ta piem. vienalga bet shoferiem [ainaaram un jancim] naw tas trenins "tikai" 6 - 8 ls! es tomeer gribeetu lai ir taa kaa ir un visi komandaa ir vienliiidziigi! tas manc viedoklis!
|
|
|
Post by viesiic on Jul 1, 2007 23:10:19 GMT 2
1.Atbildu uz jautaajumu visiem, kas nesaprot kaapeec jaamaksaa abonentmaksa un nevis par vienu trenninju!!!!! Tâpec ka bljaaviens, dazhi entuziasti, kas sveetdien arii piedaliijaas Volvo kausa speelees,bija atnaakushi uz trenninju un beigaas sanaaca 8 cilveeki, kaa rezuultaataa katrs maksaja 13latus!!!! Reaaali, ja nebuutu arii to, tad buutu bijushi Ljonja ar Ljohu divataa!!!Katram pa 50LS!!!!! Emiil!!!Ko tu teiktu ja juus chetrataa buutu atnaakushi un ja tev buutu jaamaksaa 25LS? Man ir jautaajums, tad par kaadu komandu var buut runa? Mans viedoklis!!!!! Trenninju laiki ir taadi kaadi tie ir!!!!!Ja buus iespeeja dabuut, ko labaaku, tad noteikti ka komandas vadiiba to arii izdariis!!!!!!!! Abonentmaksa ir jaaieviesh par diviem trenninjiem nedeeljaa!Piektdienaas speeleejot draudziibas speeles, par kuraam tiek maksaats atseviskji!!!Taa buus leetaak, jo shaubos vai visi buutu gatavi maksaat 90ls meenesii!!!
|
|
|
Post by emiils on Jul 2, 2007 0:24:10 GMT 2
lai ir taa meenesha maksa, man pret to naw pretenziju!!! bet es negribu maksaat par atseviðíu treninju vairaak kaa paareejie un buut kjipa "bez balstiesiibaam" komandaa!!! wot taa gan vairs naw komanda! un ja vajadzeetu arii samaksaatu tos 25 ls! sorry, kaa jau raxtiiju uz visiem treninjiem izbraukaat nevaram...
|
|
|
Post by janiszar on Jul 2, 2007 9:22:50 GMT 2
saproti, Emîl, mums ir daþi - maigi sakot "slimie uz hokeju" (Aigars, Viesîc, Sandris, es, Robis ...), kuri pçc spçles, vakarâ nâk uz treniòu, lai trennçtos... bet TE neiet runa par izbraukâðanu vai neizbraukâðanu. Neviens no Jums nebija ðajâ treniòâ, lai gan nespçlçjât Volvo kausa spçlç. Tas attiecas ne tikai uz Jums, bet uz pilnîgi visiem tâ saucamâ otrâ sastâva spçlçtâjiem (izòemot, tos daþus, kas bija treniòâ). Viesîtim ir taisnîba! Un NEBÛS vienlîdzîbas zîme starp spçlçtâju, kurð maksâ abonentmaksu un to, kurð nâk neregulâri!!! Kâds man labums, ka maksâju abonentmaksu, ja cits atnâk uz treniòu un maksâ tos paðus 7,-Ls ??!?? Tâtad, ir dotas vairâkas izvçles un cilvçks pac izlemj, kuru variantu izvçlçties. Tâ turpinât vairâk nevar ! Jo vairâk cilvçku maksâs abonentmaksu, jo mazâka tâ bûs - un visiem bûs labi! Mçs risinam jautâjumus par treniòu labâkiem laikiem, lai visiem bûtu labi, bet tas nav vienkârði.
|
|
|
Post by saraks on Jul 2, 2007 14:34:48 GMT 2
Baigais klusums šajā jautajumā! Izskatās, ka līdz rudenim neko neatrisināsim! Būs vien jāatsakās no kādas dienas(Svētdienas)!
|
|
|
Post by viesiic on Jul 2, 2007 20:48:31 GMT 2
Atbildu Emiilam!!!!Ok, tad daram taaa, es atnaaku uz vienu trenninju meenesiii, samaksaaju tos septinjus latus un gribu buut komandâ!!!Viss jau buutu labi, tik zheel komandas vairs nebuutu, jo no tiem maniem septinjiem latiem jeegas nekadas!!!!
|
|
|
Post by emiils on Jul 3, 2007 14:41:41 GMT 2
nu tik maz uz treninjiem jau nebraucam! es gribu maksaat par savu ledu, nevis pa citu jeb sponsoreet citiem ledu! jaa, ja man savos 16 gados buutu patstaaviiga alga tad es vareetu samaksaat to meenesha maksu! bet paslaik toch nee! ja buus jaamaksaa apt. 10 ls par treninju tad diezvai braukshu! ...
|
|
|
Post by Martins on Jul 3, 2007 19:45:01 GMT 2
es pilniba saprotu emilu visu gan neizlasiju bet galvena doma man ir saprotama vnk baigi stulbi sanaks piemeram Emils godigi maksa abonomentu un vasaras beigas vinam pazino nu pagaidi vecit speles tikai viena komanda parejie kkad tiks uz ledus pec rotacijas principa ka tas itka ir lidz sim
un paskatoties uz tam maksam man nav sk kapec tika patriekts edmunds?cenas ta tas pasas!!!vnk no malas izskatas smiekligi ;D un vajadzeja aizmukt uz Volvo ledu kur cik noprotu ir dargak kam tas bija izdevigi???
teiksim NoName pie 2lediem ned ir 50Ls vnk kka sakat aizmirst no ka mukat un ko tagad pasi darat ;D ;D
parsijat tac izteikties pilnigi visus ;D
|
|
|
Post by Martins on Jul 3, 2007 19:52:38 GMT 2
vnk izskatas ka kadam gribas nakt 7dien uz ledu bet negribas maksat 10ls par to jo lidzigi domajoso ir maz tapec izdalot uz galvinam sanak 10ls un vairak citi 7dienas diena grib sedet un dzert alu pie TV kas ir saprotams nahuj vinam jamaksa par tiem kas grib skriet pa ledu?? ta tad kam tas ir izdevigi vnk par daudz jums to ledu nav vajadzigs brivdienu ledus jo ipasi taja pasa diena kad iekrit spele varbut padomajiet ka ledus laiks ir par iemeslu kapec nav cilveku?
|
|
|
Post by viesiic on Jul 4, 2007 11:07:38 GMT 2
Isaak sakot skaidrs ir viens, ka ar demokraatiju te neko nepanaaksi!! Vienam otrdienas ir par veelu, otram sveetdienaa alus jaadzer, treshajam piektdienaas tuseet jaabrauc. Viss saprotams, tikai nafig tad hokejs jaaspeelee???Ejat shautrinjus meetaat un visiem buus labi!!!! Kas gribees speeleet, tas speelees, kas ne tas ne!!!
|
|
|
Post by saraks on Jul 4, 2007 11:09:47 GMT 2
Pilnīgi pareizi
|
|
|
Post by normis on Jul 4, 2007 15:57:17 GMT 2
Sveiciens!
Arî es gribçtu teikt kâdu vârdu. Varbût daudziem tas liksies nesaprotami un skarbi, bet es domâju, ka daudzi varbût man piekritîs. Es iesaistîjos hokejâ, jo man tas likâs labs veids kâ izkustçties pçc ikdienas darbiem un gût prieku no tâ, ka neatkarîgi no rezultâta ir forði paspçlçt hokeju un izbaudît to. Nekad un nekâdos apstâkïos man tas nav un nebûs pirmajâ vietâ. Esmu priecîgs uzspçlçt, bet, varbût atðíirîbâ no kâda, man tas nekad nebûs svarîgâks par ìimeni, bçrnu, kuram jâvelta laiks îpaði vasaras laikâ, un darbu. Tad, kad tas jau sâk kïût par pienâkumu un obligâtu prasîbu, tad KÂDA VELNA PÇC? Vai mçs esam profesionâïi, kas trennçjas vaiga sviedros, vai amatieri, kas spçlç sava prieka pçc? Jâ, esmu gatavs maksât par katru reizi lielâku summu, bet mani sâk besît ârâ tad, kad tas sâk no prieka sâk kïût par pienâkumu. Piedoðanu, ja kâdu esmu aizvainojis, bet, manuprât, paðâ sâkumâ, kad Edmunds piedâvâja ðo projektu, mçs tajâ iesaistîjâmies tâpçc, ka mums patika uzspçlçt un patusçt ar èaïiem, par to attiecîgi samaksâjot. Starp citu, ja pârçjos tas interesç, es ilgâku laiku biju komandçjumâ, bet zinu kâdu, kurð jau kâdu laiku ir slimnîcâ, tâpçc uz trenniòiem netiek. P.S. Domâju, ka mums vienkârði ir par daudz ledi vienâ nedçïâ, un man Volvo ir daudz neizdevîgâks kâ Siemens
|
|
|
Post by aigars88 on Jul 4, 2007 17:59:03 GMT 2
Demokrâtija te tieðâm jâizbeidz. Man liekas, ka te ne visi saprata kâpçc jâievieð abonentu maksa. Paskaidroju – lai maksât vajadzçtu mazâk. Ja neieviesîsim abonentmaksu par katru ledu tâpat maksâsim 8-10 latu (varbût pat vairâk), taèu ja ieviesîsim tad vismaz vinnçs tie, kuri apmeklç visus ledus. Savukârt tie, kuri visus ledus neapmeklç – îpaði neko nezaudçs, ja maksâs par katru ledu atseviðíi, jo tâpat viòiem katrs ledus izmaksâs 8-10 latu.
|
|
|
Post by janiszar on Jul 4, 2007 18:59:17 GMT 2
Aigars ideâli uzrakstija! Atgâdinâðu, ka nevar uz vasaras periodu atteikties no "ledus" un rudenî atsâkt ... Halles administrâcijai nospïauties, vai mçs esam uz tâ ledus, vai neesam - jâmaksâ vienalga pilna maksa!
Abonentmaksu sâksim maksât no augusta mçneða! Abonentmaksa bûs tikai viena, t.i. otrdienu-svçtdienu, un tâ tiks aprçíinâta no attiecîgo dienu skaita mçnesî mînus iepriekðçjo mçneðu peïòa no "pârçjo" spçlçtâju maksâjumiem.
Par pârçjiem/citiem izdevumiem! Piektdienâs... centîsimies rîkot maksimâli daudz draudzîbas spçïu!!! Kâ arî VOLVO kausa vai NAHL spçlçm bûs atseviðíi aprçíini! Otrdienâs "pârçjie" maksâs 8,-Ls Svçtdienâs - 9,-Ls
Es domâju, ka tas bûs visgodîgâk!
P.S. Vçlâk ielikðu augusta abonentmaksas aprçíinu.
|
|
|
Post by emiils on Jul 4, 2007 23:37:20 GMT 2
NU taa "paareejie"(iesk. mani) sponsoreesim ledu "balstiesiigajiem" komandaa! ljoti godiigi!
|
|
|
Post by viesiic on Jul 5, 2007 7:34:46 GMT 2
Normis uzrakstiija pilniigi pareizi-speeleejam prieka peec, speeleejam kaa komanda un ariii tuseejam kaa komanda!!!!Tur jau arii ir visa taa lieta, ka ne tikai speeleeshanaaa ir vaina!!!!Piemeers.Tigeru2 pirmais piecinieks!!!Viesiic, Ljonja, Ljoha, Sandris un Sanja, Aigars(Rushins)!Peec uzvaras piektdienaa braucam uz Klondaiku iedzert pa kvasam!!!Mums jau ir neliela, bet tomeer tradiicija izveidojusies!!! Un shiem cilveekiem nevienam nav jautaajuma, kaapeec vajag abonentmaksu, kaapeec sveetdienaas, kaapeec vispaar kaut ko dariit!!! P.S. Ceru, ka kaads no "komandas biedriem" ir apciemojis to kas slimniicaa!!!
|
|
|
Post by sanja on Jul 5, 2007 9:53:46 GMT 2
Normis pravil'no napisal. Mi igraem v hokey dlja svoego udovol'stvija, mi ne professionali. U nas obrazovalas' komanda, odnako mnogie pocemuto hodjat toljko na igri a na trenirorki net! I v cem udovoljstvie mne plotitj za trenirovku po 10-13 Ls, ja mogu hoditj(kak i vse "boljnije hokeem") na massovie katanija- no togda vobshe nikto ne budet prihodit' na trenirovki. Polucjaetsja cto mi sejcjas oplacivaem led v voskresenje dlja vsex ostaljnih kto budet hoditj osenju? ?
|
|