|
Post by janiszar on Jul 5, 2007 11:22:02 GMT 2
NU taa "paareejie"(iesk. mani) sponsoreesim ledu "balstiesiigajiem" komandaa! ljoti godiigi! Emîl, bet kapçc mums (nedaudziem) vasaras laikâ jâmaksâ par visiem, kuri kaut kâdu iemeslu dçï tagad nenâk
|
|
|
Post by Martins on Jul 6, 2007 16:17:49 GMT 2
nesaprotu ka tu Jani budams 7dien uz ledus samaksa par to X Ls maksatu par Emilu kurs nav uz ledus? es nesaku ka abonentmaksa ir kkas slikts vnk varbut sakotneji janoskaidro vai vairakums ir par 7dienas ledu? kka vnk pacelat rokas un saskaitat vai tad ne demokratiju jus gribejat kad atvadijaties no Edmunda?? es parstavu Jani kurs sobrid ir nometne un nevar piedalities diskusija
|
|
|
Post by emiils on Jul 7, 2007 1:45:32 GMT 2
manupraat 3 treninji nedeeljaa ir par daudz! pietiktu ar 2 tr. nedeeljaa! 2dienaas un 5dienaas! sliktaak toch nebuutu! un neesam jau kkaadi profesionaalji ka mums buutu uz PILNIIGI VISIEM treninjiem jaabuut! 1kaart - uz 3 treninjiem nedeeljaa + speeleem nevaru atlauties, naudas tik daudz man nedod! 2kaart - nevienmeeer arii Ainaars un Jancis tiek! vinjiem taadi darbi ka nevar visu izspeet, liidz ar to naw kas mani aizved! 3kaart - hokejs naw pirmajaa vietaa! vasaraa jaa, naw ko dariit u.t.t. bet ziemaa skola un citas shtelles! un tgd piemeeram arii vasaraa straadaaju, arii 7dienaas!
|
|
|
Post by janiszar on Jul 8, 2007 11:13:57 GMT 2
Tâ arî izskatâs, ka paliksim pie 2x/nedçïâ. Ðausmîgi pârsteigts biju piektdien, kad uz treniòu atnâca... 10 dþeki. Un vislielâkâ ðkrobe ir par to, kad uz treniòiem nenâkam, bet ja bûtu bijusi draudzîbene, tad sastâvs bûtu pârpildîts... (( Koroèe, no augusta ievieðam abonçðanas maksu otrdienâm-svçtdienâm!!! Augustam abonentmaksa – 50 Ls / 8 = 6,25 Ls/reize pârçjie maksâs par otrdienu-8 Ls, par svçtdienu-9 Ls.
|
|
|
Post by viesiic on Jul 8, 2007 21:23:22 GMT 2
Es par!!!!
|
|