|
Post by janiszar on Jun 18, 2007 8:43:03 GMT 2
Pirmkârt izlasiet ðo: samuraji.proboards85.com/index.cgi?action=display&board=2&thread=1181548579&page=1Sakarâ ar komandas nestabilo finansiâlo stâvokli, slikto treniòu apmeklçjumu, un ttttttttttttt un tâ jo projâm... lûdzu PILNÎGI visus ziedot pâris minûtes un izteikt savu viedokli:- par otrdienu treniòiem plkst.23:00 SIEMENS hallç; - par piektdienu treniòiem/draudzîbas spçlçm plkst.22:00 VOLVO hallç; - par svçtdienas treniòiem plkst.18:15 VOLVO hallç; - par abonentmaksas ievieðanu, ko mçs beidzot ieviesîsim(!); - kâ arî par citiem sasâpçjuðiem jautâjumiem... Ja ir kâdas pretenzijas, izsakiet konkrçtus priekðlikumus! Gribçtos dzirdçt KATRA viedokli - vai forumâ, vai telefoniski, vai personiski - pilnîgi vienalga!!!
|
|
|
Post by saraks on Jun 18, 2007 10:08:56 GMT 2
Es labprāt apmeklētu 3 treniņus, bet šobrīd joprojām sāp potīte, ko satraumeju 2 nedelas atpakal! Man jau maca bažas jau kadu laiku atpakal(arī foruma 2x rakstīju) ka svetdienas nesalasiisies tauta, jo ir kausa speeles. Lai stabilāka apmeklētība moshka vasaraa atstaat tikai 2x(otrd, piekt).
|
|
|
Post by janiszar on Jun 18, 2007 10:25:37 GMT 2
1.) Diemþçl, nevar uz vasaras periodu "atteikties" no ledus un rudenî atkal "sâkt staigât" uz treniòiem... 2.) Drîzâk atteiksimies no otrdienu vçlajiem treniòiem, bet trençsimies piektdienâs un svçtdienâs!? 3.) Mçs neatmetam cerîbu ðogad sakârtot treniòu grafiku: "pirmdiena/treðdiena/piektdiena - labos laikos", bet ne jau mçs vienîgie gudrinieki... ;D ;D ;D
|
|
|
Post by emiils on Jun 18, 2007 13:35:04 GMT 2
uz visiem treninjiem nevaram tikt, jo reaali nevaram izbraukaat! bet, manupraat, lai paliek visi 3 treninji nedeeljaa!!! par ikmeenesha maksaajumu - man izdeviigaak ir maksaat par katru treninju atsveviskji, jo uz visiem treninjiem taapat netieku, jo mani ved, un kad skolas saaksies tad uz veelajiem treninjiem arii diezvai braukshu!
|
|
|
Post by lincis on Jun 18, 2007 14:03:38 GMT 2
Man bez problçmâm der otrdienas un svçtdienas treniòi. Piektdienâs gan man ir ïoti neizdevîgi, tâpçc ðos treniòus apmeklçju ïoti, ïoti reti, respektîvi tikai tad, kad rodas tâda iespçja.
Abonentmaksa vismaz man totâli neder... Jo mana darba specifika un arî grafiks ir tâds, ka maksâjot abonentmaksu bûs tâ, ka daþu mçnesi par treniòu maksâðu vidçji ap 7Ls(kas ir normâli), bet turppretî citus mçneðus cipars jau grozîsies ap 15Ls par treniòu. Tâ kâ neesmu abonentmaksas atbalstîtâjs, un justos labâk, ja viss turpinâtos kâ iepriekð un izdevumi tiktu dalîti uz atnâkuðo skaitu, vai arî bûtu ar mieru maksât kaut kâdu saprâtîgu summu par katru treniòa apmeklçjuma reizi.
Un runâjot par svçtdienas treniòu apmeklçjumu, jâsecina, ka uz doto brîdi tas ir gandrîz tikpat "kupli" apmeklçts, kâ otrdienas vakara treniòð, tâ kâ spçlçðana turnîrâ diez vai bûs pie vainas... Domâjams, ka tas vairâk norakstâms uz karstâs vasaras rçíina, un visticamâk, ka uz rudens pusi gçrbtuve atkla bûs pilna ar bijuðajiem samurajiem, esoðajiem tîìeriem un viss notiks! Bet vasara kaut kâ ir jâpârdzîvo, tur nu Tev Janka taisnîba:)
Tas arî îsumâ viss.
Liniòð
|
|
|
Post by abele on Jun 18, 2007 18:06:07 GMT 2
- par otrdienu treniòiem plkst.23:00 SIEMENS halle
es domaju,ka ir ok. Ja darbs neierobezo,tad es vienmer ierodos uz otrdienas treniniem.
- par piektdienu treniòiem/draudzîbas spçlçm plkst.22:00 VOLVO halle
Ir ok. Man der.
- par svçtdienas treniòiem plkst.18:15 VOLVO halle
svetdienas trenini gan nav isti labaa laikaa. Ja butu stundu velak,tad ok.
- par abonentmaksas ievieðanu, ko mçs beidzot ieviesîsim(!)
nuu,tas jums labak zinams. Man shaja sakara nav komentaru.
|
|
|
Post by sanja on Jun 18, 2007 20:42:37 GMT 2
1. Vtornik- nado naiti vrem'a poran'she, mozno daze v sredu. Vozmozno daze uze sejc'as otkazivat's'a ot etogo vremeni. 2. Pjatnica - normal'no. 3. Voskresen'je - normal'no. 4. Abanentskuju platu nado vvoditj objazatel'no! Komu ne podhodit, pust' platjat 6-7 Ls za trenirovku. Eto nado vinutsat'. Davajte opredelit'sa mi hokejnij klub ili kruzhok po interesam!
Variant dlja trenirovok: vtornik-cetverg-voskresenje.
Nado prekrashat' polnuju demokratiju i delat' komandu!!!
"Tigers 1" v polnom sostave budet igrat' v NAHL sledujushem sezone? Vtoroj komandi netu, nado delat' odnu komandu iz teh kto ne tol'ko na igri hodit no i poseshaet trenerovki. Eto budet luche i dlja komandi v celom i spravedlivo.
|
|
|
Post by azu on Jun 19, 2007 8:14:09 GMT 2
Otrdienas treniòi manâ skatîjumâ ir pârâk vçlu. Ja nâkoðâ darba dienas sâkas 0900, tad tik vçls treniòð noteikti ietekmçs produktivitâtes spçjas darbâ. Piektdienâs treniòa laiks ir ideâls. Svçtdienâs tieðâm varçtu kâdu stundiòu vçlâk, bet ja nç, tad arî ðim laikam nav nekâda vaina. Par abonenta maksu. Man arî ir izdevîgâk maksât katru treniòu, bet ja tomçr tiks nolemts ieviest abonenta maksu, tad, manuprât, ir jâparedz arî iespçja abonenta maksai tikai par diviem treniòiem nedçïâ, jo pretçjâ gadîjumâ tas bûtu ïoti neizdevîgi. Ja otrdienâs treniòa laiks bûtu kâdos 2100, tad ok, varçtu arî par 3 reizçm nedçïâ, bet vienkârði maksât par 3 reizçm nedçïâ un reâli paspçt tikai uz 2 ledus treniòiem es neredzu îpaði lielu izdevîgumu.
|
|
|
Post by kapone on Jun 19, 2007 8:51:54 GMT 2
- Otrdienas treninjsh ir par vçlu, jo nâkamâ diena - darba diena. Noteikti, ka ne jau man vieniigam naakamaa dienaa ir jaastraadaa, bet nespçju atpûsties un naakamajaa dienaa esmu tuims. taapeec otrdienas treninjus apmekleeju tikai, ja zinu, ka naakamaa diena buus mieriiga. Treninjsh Otrdien varçja bût par pâris stundaam aatraak(ap 21:00), bet iegût ledu aatraak noteikti, ka nav viegli. - ar piektdienas treninjiem/dr.sp. ir O.K. -svetdien treninja laiks ar ir O.K. - Abonomenta maksas par meenesi 3x ned. treninji. Ir tada situacija, ka otrdienas treninjus 25% var apmeklçt. Piektdien, ja ir treninjsh var apmekleet 95%, bet ja draudziibas speelee netiek mineets sastaavaa, tad maksaa abonomentu par citiem. svçtdienas teniòu var apmeklçt ~100%.
Varbût abonomenta maksu var ieviest par 2x ned. (vai 1xned) trenina apmeklejumiem un + vienu dienu nedela, kura nav ieklauta abonomentaa maksaa uz vietas kaa liidz shim.
By Inguss V.
|
|
|
Post by jurisr on Jun 19, 2007 11:59:30 GMT 2
2dien ir par veelu.Ideaali buutu21.00. 5dien un7dien ir labi kaa ir.Par abonentmaksu: nekad visiem nebuus labi,es domaaju,ka jaaieviesh un ja kaadam ir izdeviigaak maksaat par katru treninju 7ls lai maksaa.Es tur neredzu lielu probleemu.
|
|
|
Post by janiszar on Jun 20, 2007 11:26:49 GMT 2
Cenðamies atrast ko labâku...
|
|
|
Post by raimo on Jun 23, 2007 10:24:45 GMT 2
Svçtdiena ir OK,jo tas ir manuprât labs laiks mâjas spçlçm.Tagadçjie otr.un piektd. laiki mani neapmierina.Idiâli bûtu o.t.c. lîdz 21.00. Kaut vai pa dienu.Esmu gatavs maksât vairâk,un protams arî mçneða maksu,lai vairâk nevajadzçtu mâþoties pa naktîm...Paldies visiem kas rûpçjas par mazo tîìerçnu.Cerams drîz viòam izkritîs piena zobi un tad.....Priecîgus visiem svçtkus.Raimonds Vîtols.
|
|
|
Post by linards on Jun 24, 2007 21:43:07 GMT 2
sveiciens peecsvetkos!!!! attieciiba par treninu laikiem: -otrdienas ir pa veelu, un ka jau parejiem ir jastrada nakamaja diena un ja darbs saakas 8.00, tad pashi saprotiet par pareejam dienam - nav probleeemu tikt, ja vien kas extra neparedzets negadas
par menesha maksu - man izdeviigaak ir maksaat par katru reizi, jo ja es tieku tikai 2x nedela, tad starpiiba nav nekaada!!!
|
|
|
Post by saraks on Jun 25, 2007 12:02:47 GMT 2
Kā tagad paliek ar otrdienas treniņu?
|
|
|
Post by janiszar on Jun 26, 2007 9:45:18 GMT 2
Kā tagad paliek ar otrdienas treniņu? Shodien treninsh kaa parasti - 23:00 !!!
|
|
|
Post by abele on Jun 26, 2007 22:29:03 GMT 2
diemzel darbs
|
|
|
Post by Kubarev on Jun 29, 2007 15:11:02 GMT 2
Piedâvâju sekojoðo variantu abonent maksai: Katrs cilvçks izvçlas dienas par kurâm viòð maksâs. Piemçram, cilvçks nâks otrdien un svçtdien (iedomâsimies ka kopâ ir 20 cilvçki, 8 ledi mçnesî), tad par otrdienu 72+treners20+vârtsargs10 = 102, lîdz ar to 102/20*8 = 40,80 Ls; svçtdien - 100+15+10 = 125/20*8 = 50,00 Ls. Tad kopâ cilvçkam kas plâno trençties otrdien un svçtdien maksâs 90,80 Ls. Protams, ka ir cerîbas ka pie mums trençjas ne 20 cilvçki, bet vairâk, lîdz ar to kopçjâ summa samazinâsies. Tâlâk tie, kas mâksâs par katru treniòu, pirmkârt mâksâs vairâk, otrkârt to papildus naudu mçs izmantosim nâkamajâ mçnesî un samazinâsim dalîbas maksu maksâtâjiem. Piemçram 5 papildus cilvçki nâk uz 5 svçtdienas un 5 otrdienas treniòiem mçnesî, tad ja viòi maksâ pa 7 Ls, sanâk (5*5*7)=175 (2dien) + (5*5*7)=175 Ls (7dien). Tas nozîmç ka nâkamajâ mçnesî dalîbas maksas maksâtâjiem bûs jâmaksâ (paòemsim to pâðu cilvçku, kas nâk 2dien un 7dien) (102*8-175)/20 = 32,05 Ls par otrdienu un (125*8-175)/20 = 41,25 Ls. Kopâ ðanâk 73,30 Ls. Mazâk par ~20 Ls. Ko domâjat?
|
|
|
Post by dante on Jun 29, 2007 16:49:09 GMT 2
esmu pilnigi saspiedies bet neko nesapratU Mos uzraxti cik jamaxa menesi ja planots iet uz visiem tr.
|
|
|
Post by saraks on Jun 29, 2007 17:00:37 GMT 2
Pçc taviem aprçíiniem, sanâks dârgâk nekâ bija! KATRU SUMMU JAREIZINA AR (4)
|
|
|
Post by Kubarev on Jun 30, 2007 1:37:55 GMT 2
Aldim - varbut es kaut ko sajausic aprekinot, bet ideju ceru ka var saprast
|
|